Глобалният Хотелски Алианс (Global Hotel Aliance) със седалище в Обединените

...
 Глобалният Хотелски Алианс (Global Hotel Aliance) със седалище в Обединените
Коментари Харесай

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско вече е част от Зелената колекция на Глобалния хотелски алианс

 Глобалният Хотелски Алианс (Global Hotel Aliance) със седалище в Обединените Арабски Емирства, най-големият в света алианс на самостоятелни хотелиерски вериги, включващ и Кемпински Хотели (Kempinski Hotels) като член-основател, започва своята Зелена сбирка от хотели (Green Collection). Колекцията сплотява близо 200 хотела, курорти и дворци, ръководени от членуващи в Глобалния Хотелски Алианс (Global Hotel Aliance) хотелски вериги, които показват своят ангажимент за отбрана на хората и планетата. 14 Кемпински хотела са включени в тази нова сбирка, измежду които емблематични хотели като Хотел Адлон Кемпински Берлин, Капитол Кемпински Хотел Сингапур и Кемпински Хотел Гранд Арена Банско.

Всеки хотел от Зелената сбирка е получил най-малко един документ от световнопризната организация за запазване на околната среда, като EarthCheck, Green Growth 2050, Green Key и Green Globe, които са измежду 15-те водещи сертифициращи организации. Всяка от тях изисква хотелите да дават отговор на най-високите интернационалните стандарти за резистентност и успеваемост, с постоянно провеждани одити от трети страни за опазване на документите.
 width=
Получаването на документ показва дълготрайния ангажимент на хотела да съблюдава тези стандарти, като всеки хотел от Зелената сбирка (Green Collection) работи в интерес на локалната общественост и е пионер в практиките по запазване на естествената среда.

Кемпински веригата има за цел да мери 100% от енергийните излъчвания във всички си хотели до края на годината и напълно да приложи научно обосновани цели за понижаване на излъчванията, съобразени с Парижкото съглашение до края на идната година. Луксозната хотелска верига вкарва стратегия за узаконяване от EarthCheck в своето портфолио, като участващите хотели интензивно следят и регистрират екологичните и обществени въздействия от своята активност, в това число ползване на сила и вода, въглероден отпечатък, генериране на боклуци, ангажираност на общността и други Икономическите провокации, прегледани от EarthCheck, включват условия на претовареност, поддръжка на локалната стопанска система, потребление на артикули и услуги за обективна търговия и признание на сезонността на потоците от доходи.

Според скорошен отчет на Световния съвет за пътувания и туризъм (World Travel and Tourism Council) 69% от туристите търсят устойчиви благоприятни условия за пътешестване през 2023г. Зелената сбирка (Green Collection) дава отговор на това възходящо търсене, като дава опция на 24-те милиона членове на програмата за преданост GHA DISCOVERY да създадат умишлен и виновен избор на пътешестване. Като резултат от това през 2022г. членовете на Глобалния Хотелски Алианс (Global Hotel Aliance) са създали 32% повече престои в хотелите от Зелената сбирка (Green Collection), което се мери с 39% в нощувките, 47% в приходите от стаите и 49% в общите доходи.

За да означи старта на Зелената сбирка (Green Collection), програмата за преданост на алианса GHA DISCOVERY реши да застане зад идеите, значими за своите членове. За всяка резервация, направена за хотел от Зелената сбирка (Green Collection), посредством уеб страницата www.ghadiscovery.com или посредством мобилното приложение GHA DISCOVERY през месец април 2023г. с сбъднат престой до 31 юли 2023 година, Глобалният Хотелски Алианс (Global Hotel Aliance) ще подари 5 щатски $ на благотворителните организации, които поддържа като част от своята стратегия за корпоративна обществена отговорност, което включва запазване на околната среда, опазване на здравето и благоденствие, стратегии за деца и младежи и хуманно отношение към животните.

За повече информация по отношение на Зелената сбирка (Green Collection), в това число цялостния лист на световнопризнати сертифициращи организации и образци за това по какъв начин хотелските вериги, членуващи към Глобалният Хотелски Алианс (Global Hotel Aliance) способстват за опазването на околната среда, посетете www.ghadiscovery.com/explore-green-collection.

За повече информация по отношение на Глобалният Хотелски Алианс (Global Hotel Aliance) и неговата стратегия за преданост посетете Global Hotel Alliance и GHA DISCOVERY.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР